Són obligatòries les etiquetes de la DGT?

Depèn.

L’any 2018 l’Estat va decidir que “La Administración competente podrá establecer la obligatoriedad de la colocación del distintivo en el vehículo, mediante su inclusión expresa en el instrumento normativo que corresponda por razón de su competencia“. O dit en altres paraules, ho decideixen els municipis a las seva ordenança.

Fins al moment només Madrid a l’ordenança de mobilitat sostenible aprovada al 2018 estableix la seva obligatorietat a partir del 24 d’abril del 2019. A Barcelona no són obligatòries.

Això no vol dir que en cas de l’establiment de restriccions de trànsit en moments puntuals o permanents per part de la resta de municipis no es puguin controlar els vehicles, es pot saber l’etiquetatge corresponent mitjançant la matrícula del vehicle.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: