Premi Catalunya de Territori – Enric Lluch

Estem molt contents d’anunciar-vos que hem estat guardonats amb el “Premi Catalunya de Territori – Enric Lluch 2022” lliurat per la Societat Catalana del Territori d’Ordenació del Territori, filial de l’Institut d’Estudis Catalans.

El Premi Catalunya Territori Enric Lluch, instituït l’any 2008, es dóna al millor pla, projecte, iniciativa o estudi d’anàlisi, ordenació o gestió del territori finalitzat en els darrers cinc anys en l’àmbit territorial de Catalunya. L’objectiu del premi és reconèixer i estimular els esforços dels tècnics, l’Administració i altres entitats en la innovació dels instruments i processos d’anàlisi, ordenació i gestió del territori, i particularment la introducció en aquests dels criteris de sostenibilitat ambiental, cohesió social, concertació interinstitucional, participació ciutadana i interdisciplinarietat.

El Jurat vol fer constar la varietat dels projectes presentats, cosa que indica fins on pot ser de rica, innovadora i diversa la disciplina i actuacions relacionades amb el territori. Volem fer constar també que aquesta varietat ha fet molt complexa la valoració final dels projectes donat que tots tenien punts forts que els diferenciaven de la resta.

“Del projecte contaminacio.barcelona volem destacar la seva capacitat d’innovació fent arribar informació complexa de manera senzilla a la ciutadania, el seu compromís amb la sostenibilitat, la seva originalitat al combinar diferents mitjans, la facilitat de replicar el projecte en altres ciutats interessades i la seva vinculació social a l’haver sorgit no de l’interès d’una administració sinó d’un treball de base”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: