Es presenta una proposta de peatge urbà

Ahir un conjunt d’entitats han presentat una proposta força completa de peatge urbà a la ciutat. Podeu trobar el detall de la iniciativa aquí i un resum aquí. Als documents a més de la proposta feta podreu descobrir força informació rellevant sobre la mobilitat a la ciutat i els resultats d’una enquesta d’opinió.

També podeu trobar un vídeo explicatiu de la campanya aquí:

A contaminacio.barcelona en el seu moment vam analitzar “la percepció pública de les taxes de congestió-contaminació“, on estudiem experiències anteriors des d’aquest punt de vista, i els canvis al “marc legal” necessaris segons els estudis realitzats. Esperem que us sigui d’interès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: