A l’IES Joan d’Àustria aprenen mesurant!

En el marc del nostre projecte mesura i aprèn!, el mes d’abril gairebé 125 nens de cinc grups de 3r d’ESO de l’IES Joan d’Àustria van rebre una sessió formativa, i amb els coneixements bàsics adquirits, van sortir a mesurar la contaminació al voltant de l’institut amb els equipaments de baix cost que vam fer l’any passat. Va ser una experiència molt interessant i divertida!

Després han continuat treballant la temàtica de la contaminació a Barcelona amb el professorat, analitzant la informació obtinguda i aprenent de diverses fonts. Han preparat tot de díptics molt bonics que han posat per l’institut. Aquí podeu trobar alguns exemples de la fantàstica feina feta!

Moltes felicitats a l’alumnat i el professorat, molt bona feina!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: